Welkom op de site van biljartclub "De Toekomst". Deze club heeft als clublokaal: café "De Voerman" te Rollegem-Kapelle.

     Nieuws

Nieuwjaarstoernooi 2018

Zoals elk jaar werd ook eind 2018 ons Nieuwjaarstoernooi gehouden.
Na een spannend toernooi, waarbij van elke wedstrijd de winnaar doorging naar de volgende ronde kwamen uiteindelijk Luc en Steven tegenover elkaar te staan in de finale. Om iedereen terug van de nodige energie te voorzien genoten we die avond van een lekkere kaastafel verzorgd door Cynthia, dochter van onze voorzitter.
Tijdens de finale zelf ging het er heel spannend aan toe. Luc die nam in het begin een fameuze voorsprong op Steven, maar deze laatste vocht langzaamaan terug zodat uiteindelijk beide spelers op 1 punt van de overwinning stonden. Luc was duidelijk de beste speler van de 2, want hij was het die het laatste punt op het scorebord kon toevoegen. Hiermee won hij een prachtige beker en een waardebon aangeboden door Peter van De Voerman. Bij deze wensen we Luc nogmaals een dikke proficiat met deze overwinning.


Wat is er zoal te vinden op deze site?

Onder klassement kan je het klassement terugvinden van de gespeelde wedstrijden vrijspel, zowel de volledige versie als de verkleinde versie. In de volledige versie kan je alle wedstrijden terugvinden, in de verkleinde versie werd dit gedeelte weggelaten en zie je enkel het klassement. De gespeelde wedstrijden worden zo snel mogelijk aangevuld zodat het klassement altijd de laatste stand weergeeft.
Onder wedstrijden kan elke speler zijn eigen wedstrijden opvragen. Daar vindt je ook een lijst van de spelers waartegen er nog moet gespeeld worden.
Onder rangschikking krijg je een tussenstand van hoe de rangschikking er tot vandaag uitziet. Eerst en vooral tellen de behaalde punten uit de gespeelde wedstrijden, bij gelijke scores wordt er gekeken naar de procentuele verbetering t.o.v. het huidige speeljaar.

 

     Weetjes

Nieuwjaarstoernooi 2018:
Winnaar: Luc De Jonghe


Sint-Janstoernooi 2018:
Winnaar: Jacques Vansteenkiste


Kampioen Vrij Spel 2018:
Bruno Lievens


Kampioen Overband 2018:
Dirk Vanneste